078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Vul de PRRS-enquête in via deze link. Ze bestaat uit 13 vragen die zijn opgedeeld in twee delen. Enerzijds proberen we inzicht te krijgen in de PRRS-situatie in België. Welke diercategorieën worden het vaakst gevaccineerd, bij welke categorieën komen de meeste problemen voor of welke dieren zijn het vaakst serologisch positief? En hoe verhoudt zich dat binnen België? Op basis van de antwoorden op de 6 vragen in het eerste deel van de enquête brengen we de antwoorden op al deze vragen in beeld met een PRRS-foto. Hoe meer bedrijven de enquête invullen, hoe gedetailleerder deze foto zal zijn en hoe waardevoller voor de sector.

Anderzijds polsen we in het tweede deel van de enquête naar hoe jij omgaat met PRRS op jouw bedrijf. Door de 7 vragen hierover in te vullen kom je bovendien te weten welk type PRRS-manager jij bent en hoe jij je PRRS-management verder kan optimaliseren.

Ontdek welk type PRRS-manager jij bent en zorg er mee voor dat de PRRS-foto zo waardevol mogelijk is. Ga naar de PRRS-website en vul de enquête in. Elk jaar maken we een nieuwe foto. Vulde je vorig jaar de enquête al eens in, dan kan dat dit jaar dus opnieuw. Je maakt bovendien kans op een exclusieve PRRS-overall! Per 50 ingevulde enquêtes verloten we er een onder de deelnemers.