In het weekend van 13, 14 en 15 september werd Sanitel naar een nieuw informatica-platform overgebracht. In de daaropvolgende week traden er heel wat problemen op met het platform. Sinds 23 september 2024 functioneert Sanitel opnieuw naar behoren. De verplichte registraties van geboortes, aanvoer, afvoer en sterfte bij veehouders, handelaars en verzamelcentra tussen 10 september en 23 september worden als tijdig beschouwd indien deze worden uitgevoerd vóór 1 oktober 2024. Meer informatie lees je op de website van het FAVV

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Op vrijdag 4 oktober vierden we Werelddierendag, een dag waarop we extra stilstaan bij het welzijn en de gezondheid van alle dieren. Bij DGZ zetten we ons hier elke dag voor in, en daarom geeft DGZ Labo een waardebon van € 100 en vijf waardebonnen van € 25 weg! Wil je kans maken op één van deze fantastische prijzen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina, zoek de post van vrijdag 4 oktober en doe mee! Wie weet ben jij binnenkort één van de gelukkige winnaars!

Wees er snel bij, want de winactie eindigt op vrijdag 18 oktober om 23:59 uur. Op vrijdag 25 oktober maken we de winnaars bekend.

Lees het wedstrijdreglement

Bij DGZ, MCC en Vivee hechten we veel waarde aan eerlijkheid, transparantie en veiligheid in al onze wedstrijden en evenementen. Het wedstrijdreglement is opgesteld om ervoor te zorgen dat alle deelnemers gelijke kansen krijgen en dat de wedstrijden op een eerlijke en georganiseerde manier verlopen.